Πρoτεραιότητα ο συνάνθρωπος, ώθηση στις ανθρώπινες αξίες ! Προσφέρουμε απλόχερα υπηρεσίες υγείας και κοινωνικής υποστήριξης Ολοί μπορούμε να βοηθήσουμε άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο μάθε πως

O Σκοπός

Το κέντρο υποστήριξης προγράμματος "Σταυροδρόμι" έχει ο βασικό σκοπό να απαλύνει τον πόνο του συνανθρώπου προσφέροντας υλική και άϋλη υποστήριξη.

helping-crossraods.com.gr

O Στόχος

Το κύριο μέλημα του οργανισμού είναι να δώσει υλική και πνευματική υποστήριξη ώστε να μπορέσει ο συνανθρωπός μας να σταθεί στα πόδια του και να μπορέσει να συντηρήσει τον ευατό του και την οικογένεια του.

helping-hands-crossraods.com.gr

Τρόπος Επίτευξης

Μέσο ενός πολυδιάστατου προγράμματος αλληλεγγύης με βασικές αλλά και εξειδικευμένες δραστηριότητες επιτυνχάνουμε τον στόχο μας και παρέχουμε την απαραίτητη βοήθεια.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

Απο την σίτιση και την ένδυση έως την εκπαίδευση και τις δραστηριότητες

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Φίλοι, Χορηγοί, Βοηθούμενοι μιλήσαν για εμάς !

Άκουσα και έμαθα πως ο καλύτερος τρόπος να συναλλαχθείς είναι όχι με το να μιμείσαι τους άλλους ή να εμπιστεύεσαι τυφλά μόνο την εμπειρία σου, αλλά με το να σκέφτεσαι εξατομικευμένα σε κάθε περίπτωση και να ενεργείς αποτελεσματικά.

Axmet P.
,

Σ'αυτούς τους δύσκολους καιρούς σας βρίσκουμε συμπαραστάτες στον αγώνα μας και θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως, τόσο εσάς, όσο και τους πολύτιμους φίλους σας που κινητοποιούνται άμεσα και ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας. Η στήριξη που μας παρέχετε μας δίνει ελπίδα και κουράγιο για να συνεχίσουμε.

Lisa G.
,

Πρόσφατα είχα μια από τις πιο έντονες συγκινήσεις της ζωής μου. Μου δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφθώ το κέντρο υποστήριξης σας, όπου συνυπάρχει η αγάπη για τον άνθρωπο, η επιστημοσύνη, η αλληλεγγύη και ο αυστηρός επαγγελματισμός.  Η προσφορά του κέντρου λειτουργεί ως χέρι βοηθείας εξ ουρανού στις δύσκολες εποχές μας. Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μirian P.
,

Πώς να βοηθήσετε οικονομικά

Απευθυνόμαστε σε εταιρίες  και σε ιδιώτες που θα ήθελαν να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.